Koberečky GRUND na cestách

O tom, že se koberečky uplatní nejen u nás doma, ale i venku, už byla řeč. Věděli jste, že koberečky jsou skvělí společníci i na cestách? Vzít je s sebou můžete za volant i za kormidlo.

Léto a cestování k sobě jednoduše patří. Zatímco pro někoho je důležité pohybovat se přitom rychle a urazit nějaké ty kilometry, pro dalšího může být cílem samotná cesta. Zatímco někdo volí dopravu po souši, další nedají dopustit na vodu. V obou těchto případech vám koberečky perfektně poslouží. Jsou skvělé do karavanu i na loď.

na-cestach_02

Napněte plachty i uši

Víte, jak moc se hodí koberečky na loď? Asi ano, pokud jste vodní živel a plavení vás baví. Kanoisté a kajakáři je sice neocení, ale pro všechny, kdo nepohání loď vlastními silami, se více než hodí. Na vodě totiž platí pravidlo o obouvání. Na loď se smí buď bosky, nebo v botách se speciální podrážkou, která neničí palubu. Jak to ale se zouváním a obouváním provést? Vlézt do bot rovnou z houpající se lodi je nebezpečné. Šlapat na molo bosky nebo ve speciálních botách určených pouze na loď také nejde. Chytře nachystaný kobereček představuje důležitý mezikrok mezi lodí a pevnou zemí. Na molu ho trefí každá noha, i když se loďka houpá, a došlápnutí bude rozhodně mnohem příjemnější než na holou zem. Koberečky GRUND jsou protiskluzové, což je přesně to, co se při odplouvání a připlouvání hodí. Bezpečí je totiž při plavbě zásadní, to vám potvrdí každý kapitán.

na-cestach_03

Do domu na kolečkách

Karavan je v podstatě dům na kolečkách. Najít v něm můžeme zpravidla úplně všechno, na co jsme zvyklí z domova, jen ve zmenšené podobě. Stejně jako doma nechodíme v botách, pro karavan či přívěs platí to samé. Koberečky do karavanu tvoří důležitý mezikrok mezi zemí a naším mobilním obydlím. Vystupovat ven přímo do bot je podobně nebezpečné jako v případě lodi. Dveře do přívěsu či karavanu jsou totiž velmi úzké a vstup je strmý a vysoko umístěný. Když jako první vyndáme ven kobereček či rohožku, získáme bezpečnou plochu, na které už se snadno obujeme. Předložky a rohožky do karavanu se budou hodit i při každém přesunu. Právě ony pomůžou vyřešit potíž kam s botami. Pravidlo o zouvání totiž platí pro všechny na palubě, vyjma řidiče a spolujezdce. Boty je lepší mít na něčem, co není v kontaktu s podlahou karavanu. To něco může být právě kobereček GRUND, který je do karavanu jako stvořený.

na-cestach_04

GRUND do celého světa

Už jsme mluvili o tom, že koberečky GRUND se vyváží do celého světa, včetně velmi vzdálených zemí. Z vašich zpráv však víme, že pořádný kus světa naše koberečky poznaly i díky vám. Ať už jste koberečky vzali do karavanu nebo na loď, pokaždé jste si ověřili, že opravdu dobře slouží. My vám přejeme, ať je to tak ještě hodně dlouho, a především, ať se s nimi vždy bezpečně vrátíte zpátky domů.