Retro koberečky – na léto jako dělané

Kde jsme vás právě zachytili? Na lehátku u rybníka? Ve stanu u řeky? V chatě na horách? A není to náhodou ten samý rybník, ta samá řeka a ty samé hory, na které vaše rodina občas jezdí, co vám paměť sahá? Léto je doba, kdy si každý z nás užívá trochu toho retra. Proto jsme se rozhodli zavzpomínat také. 

retro_02

Značka GRUND je s vámi už od roku 1990. Od našich začátků v prázdném pokoji po babičce jsme se rozrostli ve firmu, která je kvalitou svých výrobků známá po celém světě. V našem showroomu v Mladých Bukách dodnes visí první kobereček, který jsme vyrobili. Připomíná nám, jak dalekou cestu jsme od té doby ušli.

retro_03

Retro koberečky v retro stylu

I v naší současné nabídce najdete několik kousků, které jsou k retro stylu jako dělané. Některé si získaly takovou oblibu a zůstávají v naší nabídce tak dlouho, že už je možné je bez nadsázky označit za retro koberečky. Je to i případ předložky PUNTO. Žíhání kdysi dávno frčelo a své příznivce si zachovává dodnes. Když se přidá meruňkový nebo zelený odstín, získáte předložku, která retro stylem přímo žije.

retro_04

V retro tvaru

Doby, kdy byl jediný přípustný tvar kulatý jako gramofonová deska a vlasy se vyčesávaly tak vysoko, jak to jen šlo, připomíná předložka KARIM 18 a kobereček s příznačným jménem RETRO. Spolu s nimi získá každý interiér nádech toho nejlepšího, co retro styl nabízí.

retro_05

Retro perly

Průsečík mezi starým na novým představuje předložka COLANI 35. Do retro stylu ji řadí výběr barev, k moderně nepravidelný vzor. Pokud toužíte po skutečném retru barvou i tvarem, sáhněte po předložce JEWEL v modré barvě. Ke vzpomínání vybízí také předložka MERKUR, s designem podobným stavebnici našeho dětství.

Trocha toho vzpomínání

Podle některých teorií je možné za retro označit to, co vzniklo už 20 či 30 let nazpátek. Vzhledem k naší více než třicetileté historii nám snad teď, uprostřed léta, dovolíte trochu toho vzpomínání. Jak jinak než prostřednictvím koberečků, které nás stále baví pro vás vytvářet.