Rozžhavte grily!

Spolu se začátkem prázdnin startuje i grilovací sezóna. Z grilů se line vůně šťavnatých steaků, klobás, kukuřice a další sezónní zeleniny, pod alobaly se roztékají sýry nebo měknou brambory a stůl už je obsypaný křupavým pečivem, saláty, dipy a lahodnými omáčkami. Hostů je plná zahrada. Všichni se baví u dobrého jídla a přejí si, aby večer nikdy neskončil.

S naší malou pomocí hned tak nemusí. Kromě skvělého pohoštění můžete letos pro hosty připravit také praktické koberečky na sezení. Jsou měkké, pohodlné a díky protiskluzové vrstvě perfektně izolují od studené země. Hosté můžou pokračovat v příjemném povídání, protože teplo už s postupujícím večerem nebude jen tomu, kdo stojí u grilu.

dovnitr-ven_21052024

Co si jen vybrat?

Ptáte se, který kobereček z naší nabídky je vhodný na ven? Odpověď je jednoduchá: všechny. Každý z nich jde totiž velmi snadno vyprat a usušit. Abyste zůstali styloví, připravili jsme pro vás přehlídku koberečků, které jsou ke grilování jako stvořené.

Rušte mé kruhy

grilovani_03072024_1

Na TANČÍCÍ OBLOZE či červené AUM snad ani nejde vést jiné rozhovory, než harmonické. Kruhové koberečky ve žhavých odstínech můžete obsadit sami nebo k sobě přizvat někoho, kdo je vám blízký.

Pravidelná zábava

grilovani_03072024_2

Pozvěte mezi své hosty také ROMANa. Pravidelná předložka s nízkým vlasem je k dostání mimo jiné v odstínu rozžhavených uhlíků. Obdélníkový kobereček HILLS máme i v rozměru 70 x 120 cm, což je pro dva akorát. Pokud vás na grilovací party někdo zaujme, co asi řekne tomu, když ho ještě tentýž večer pozvete na „hory“?

Každé setkání je něčím zvláštní

grilovani_03072024_3

Grilování má svá pravidla. Pro předložky to platit nemusí. Na nepravidelném KARIMu 21 si můžete vybrat mezi studenými a teplými odstíny. Teplo vám bude na obou. Rubínový kobereček MELANGE spolehlivě zpříjemní atmosféru. Obroušené rohy doprovází vlas tak vysoký, že je radost se do něj zabořit.

Víc je víc

Koberečky značky GRUND elegantně vyřeší potíž, kam umístit všechny přátele a známé, které chcete na své grilovačce mít. S jejich malou pomocí vaši hosté prožijí letní večer, na jaký se nezapomíná.